Wat houdt een striptease in?

Nu ben je op een mooie pagina over strippers, maar wat is een stripper nou eigenlijk? Wat houdt een striptease nou precies in? Wat moet je ervan verwachten?

Een stripper is een man of een vrouw die een striptease uitvoert. Een striptease is eigenlijk een sensuele dans, waarbij de man of vrouw zich ontdoet van de kleding. Dit kan zijn alle kleding, maar sommige strippers kiezen ervoor één of meerdere kledingstukken aan te houden. Meestal zijn dit geen grote

striptease

striptease

kledingstukken en blijft er dus genoeg om naar te kijken. Het gaat overigens wel echt om te striptease en niet om het naakt zijn.
Als alle kleding uit is, is de striptease voorbij.

Een striptease wordt vaak gedaan op een podium. Dit kan bijvoorbeeld zijn in een nachtclub. Maar strippers worden ook vaak thuis uitgenodigd.

Tijdens een striptease kan er gebruik gemaakt worden van verschillende attributen. Sommige strippers doen hun striptease met behulp van een paal. Ook kan er gebruik worden gemaakt van verschillende outfits. Zo willen mensen soms een striptease krijgen van een zogenaamde politieagent of een brandweerman. Deze hebben dan ook vaak handboeien mee bijvoorbeeld en ze zijn niet bang ze te gebruiken! Dan wordt je dus in de boeien geslagen en wordt er een striptease voor je gedaan.

Er zijn dus niet alleen vrouwelijke strippers, maar ook mannelijke. Zowel vrouwen, als mannen kunnen dus een leuke avond hebben. Boek een stripper, maar als je er niet voor wilt betalen, kun je ook zelf eens kijken wat je kunt op dat gebied!

Even kort samengevat: een stripper is dus iemand die met behulp van een sensuele dans zich ontdoet van de kleding. Het gaat dan ook niet om het naakt zijn, maar om de striptease zelf. Als alle kleding uit is, is de striptease voorbij.