stripper op je feestje

Als je denkt aan een vrijgezellenfeest, dan denk je aan allerlei gekke dingen die je kunt gaan doen. Het kan soms best lastig zijn om iets te kiezen wat je wil gaan doen. Je zou natuurlijk een avond flink kunnen gaan stappen en drinken. Maar je kunt er ook voor kiezen om het lekker thuis te vieren met een drankje. En als je dan toch iets geks wil, dan vraag je toch een stripper!

Een stripper blaast in één keer heel veel leven in je feestje. Zij (of hij natuurlijk) doet een sensuele dans, terwijl zij/hij zich langzaam ontdoet van alle kleding. Misschien kun je er ook nog een cursus uit slepen!

stripper

stripper

Veel mensen hebben leuke ervaringen gehad met strippers op hun vrijgezellenfeestjes. Het geeft een beetje pit, en ook veel gelach. De ‘vrijgezel’ wordt meestal even extra in het zonnetje gezet.

Ook op andere feestjes kan een stripper leuk zijn. Bijvoorbeeld de verjaardag van je zoon, dochter, vriend, vriendin etc. (wel achttien plus natuurlijk). Ze zullen niet weten wat ze overkomt!

Het kost wat, maar het is het meer dan waard. Alle gasten op het feestje zullen zich kostelijk vermaken. Soms kun je kiezen in wat voor kleding de stripper komt. Zo kan er dan opeens een politie agent voor de deur staan, die komt voor iets meer dan een klacht over geluidsoverlast. Dan wordt je zomaar in de boeien geslagen en kun je genieten van zijn optreden. Of je kiest voor een sexy pizzabezorger, die jou iets meer bezorgt dan een pizza.

Waar je ook voor kiest, een stripper kan met zijn of haar sensuele dans extra pit geven aan je feestje op een leuke manier. Dit kun je natuurlijk ook combineren met andere dingen. Dus wil je een leuk feestje? Denk dan zeker eens na over een stripper.